background

GDPR Persondata politik

GDPR Persondata politik

Som kunde hos Gern Glas betror du os dine oplysninger og vi gør vores yderste for at sikre, at dine data beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Privatlivspolitik

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.
Vi håber derfor, du vil tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring behandlingen af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Gern Glas
Industrivej 4
8641 Sorring
CVR: 21698075
Tlf.: 86 95 75 44
E-mail: post@gernglas.dk
Web: http://www.gernmirror.dk/ 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved udfyldelse af kontaktformular, ved tilmelding til vores nyhedsbrev, mv.
Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til post@gernglas.dk 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig.
Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Til at fremsende markedsføringsmateriale og nyhedsbreve
  • Give dig informationer om produkter
  • Give dig servicemeddelelser
  • Kunne håndtere ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer og for at sikre kommunikationslog.
  • Håndtere indkomne ansøgninger
  • Besvarelse af henvendelser fra hjemmesiden
  • Levering af din ordre

Eksempel på data vi indsamler om dig kan være

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være:
    • Kontaktoplysninger om dit firma såsom firmanavn, adresse, telefonnummer, e-mail, CVR-nummer mv.
    • Kontaktoplysninger om kontaktpersoner såsom navn, adresse, postnr. og by, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger mv.
  • Oplysninger fra webbrowser som f.eks. IP-adresser, sprog og browsertype.
  • Mailkorrespondance gemmes i det omfang det er relevant for samarbejdet.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med en henvendelse, hvad enten det drejer sig om en forespørgsel eller indgåelse af en ordre, er det obligatorisk for os, som forhandler, at indsamle disse personoplysningerne om dig, for at vi opretholde dialogen med dig som kunde og den virksomhed du repræsenterer.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for os at opretholde dialogen med dig, da vi ikke kan håndtere din henvendelse eller ordre uden dine oplysninger. Derudover vil vi ligeledes ikke kunne kontakte dig med vigtige informationer om dine produkter eller levere dine produkter. 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data vi indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester, der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler.

 Kontakt os for yderligere oplysninger.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.
Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med samt hvordan jeg behandler og deler dem.
Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside

Skal vi snakke?


Send os en mail på: sale@gernmirror.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COOKIEBESKED

Her på siden anvender vi cookies til at få et indblik i hvordan du bruger vores hjemmeside og til at målrette vores markedsføring. Det hjælper os til at optimere din oplevelse på siden og understøtte markedsføringen af vores services fra os selv og 3. parter.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.